Hammabybacken igen!

Funderar just nu på vad jag ska göra för aktivitet. Det lutar åt snöpulsning i Tyresta Nationalpark med eller utan snöskor?

2012_12_09_1820

Känner mig riktigt nöjd efter gårdagens träningspass i Hammarbybacken med kompisarna Fredrik Sträng och Vaggo Schjölin. Vaggo skojar hela tiden om att han ska bära mig upp på Mount Everests topp och tränar stenhårt med sin nyiköpta viktväst på 30 kilo (se bild). Jag kan inte låta vara sämre och säga åt honom “om du ska bära mig upp till toppen av jordklotet så får du nog lägga i lite mer vikt i fjollvästen! 😉 ) Skämt åsido så är västen grym!

HB_bootcamp__2012_12_09_1824

Jag har faktiskt dragit mina tre VAN däck upp för slalombacken och det var ingen lätt uppgift tillsammans med stora ryggan 🙂 Men under gårdagens övning nöjde jag mig med min egen kroppsvikt. Tyson min lille varg var såklart med och kutade upp och ner i Hammabybacken. Jag känner av en förkylning som sitter i bröstet och tog det lugnt, vill inte bli sjuk till Jul. Jag har haft tre stycken hemma i influensa i förra veckan och jag pimplar Ingefärste och käkar D-vitamin för att slippa bli sjuk. Klarat mig bra hitentills! Nä nu är det dags att sticka ut. Tjo så länge!

One Reply to “Hammabybacken igen!”

Kommentera