Time fly!

Jäklar vad tiden går! Snart ett år sedan jag var en frekvent statist. Ni som följer mig vet att jag är en inbiten filmpolis i en del filmer.

I helgen som gått satt jag med familjen bänkade och kollade på Hamilton 2 där jag medverkar som SÄPO chef sittandes i bakgrunden vid ett skrivbord då Hamilton (Mikael Persbrandt) och Eva Tanguy (Frida Hallgren).

Hamilton2
Riktigt kul och hedervärt att fått vara med om. Dock är min insats i princip osynlig i den färdiga filmen. Det var många omtagningar och man var fokuserad på uppgiften. Vi var säkert ett tjog med statister till scenen ni ser på bilden 🙂

Det har även precis varit premiär för Wallanderfilmen “Den orolige mannen” som jag även är med i vid en inspelningsdag på Berga.
Ingvar Hirdevall
Ingvar “stänkaren” Hirdevall och jag. Inspelningsplatsen på Berga i filmen “Den orolige mannen”.

Den 10:e januari var det även premiär för barndeckaren Biciklo i SVT Barnkanalen där jag ånyo agerar filmpolis. Vi har nu sett de två första avsnitten och det ser lovande ut…

20120628_141553
Jag med två av skrurkarna…

För övrigt kämpar jag på med träning och äntligen har det blivit bra isar att åka långfärdsskridsko på. Igår när jag var ute och snöpulsade i Tyresta Nationalpark och tog vägen brevid Rundemars hästgård ner till Albysjön för att kolla isläget. På sjön var det grymt mycket snö runt 30 centimeter som minst. På andra sidan sjön vid Albybadet möttes jag av en fyrhjuling med plog som jobbade på att ploga 4 kilometers varvet.

2013_01_17_1943_00001_01
Mina Icebug börjar ge upp!

albyisen2013
Mötte även några skrinnare.

Ett videoklipp från 2009 när jag filmar ett varv på Albyisen…

Nu kööör vi på! /Pierre

Kommentera