Min pappa är bättre än din pappa!

Jag och min otursdrabbade dotter var med i TV3 produktionen “Min pappa är bättre än din pappa” år 2011. Vi hade jättekul och det gick hygglit för oss. Vi skapade spänning och jag minns det som det var igår då jag klättrade i trädet och plockade ägg. Minns hur jag fastnade med vigselringen i något vasst uppe i trädet och jag tappade den till ljudet av hur den studsade ner via grenarna.

Inför själva klättringen låg Team Jennie (jag & min dotter) efter alla med ett tid tillägg på 15 sekunder. Jennie fångade sista ägget på slutsignalen och vi hade lyckats kvalificera oss vidare då vi slog ut en konkurrent som kaxigt nog hade räknat ut oss innan jag klättrat 😉

Fick precis ett mail med en länk till ett youtubeklipp där Jennie och jag blir utslagna under en spännande frågesport. Hade vi fått rätt hade vi varit vidare. Visste inte om klippet tidigare och att jag tydligen svarat rätt. Rätt eller fel? Kolla själv:

För mig kvittar det. Det var kul att se klippet och minnas hur kul och spännande det var för oss att få vara med. Nu ska jag ta en sväng ner till Albyisen. Ha det gott alla där ute! 🙂 /Pierre

PS Här kan du se hela avsnittet (Avsnitt 3) Min pappa är bättre än din pappa!

Kommentera