Senaste nytt! Inställd Everestexpedition 2013.

Till mina uppskattade sponsorer!

Jag återkommer nu efter en allt för lång tystnad och förstår att ni måste ha undrat lite vad läget är med den planerade Mount Everest-expeditionen. Tyvärr är det inte helt ljusa nyheter som jag har att komma med. Hösten var en mycket jobbig period för mig.

Mina intäkter i Toppresultat blev inte alls de jag räknat med och bolagets ekonomi blev därför mycket dålig. Tyvärr blev min privatekonomi lika illa så jag kunde inte täcka upp på något sätt. Trots att det tagit emot väldigt mycket har jag fått acceptera att det inte kunde bli någon expedition i nuläget, vilket jag är mycket ledsen för inte bara för min egen skull, utan även för er som trott på mig och stöttat mig både mentalt och med sponsring. Det känns som ett misslyckande och jag har därför i det längsta skjutit på att ta det beslut som jag nu accepterat som nödvändigt.

Mina avsikter var bara de bästa när jag startade projektet och så länge jag kunde försökte jag göra allt för att promota er sponsorer och var med på mässor och utställningar. För att klara att få någon mat på bordet till familjen har jag under senhösten tagit körkort för taxi och är sedan ett tag tillbaka i arbete och jag måste ligga i för att klara huset och familjen. Det betyder tyvärr att jag inte kan lägga någon tid på verksamheten i bolaget och där flyter det inte alls in några pengar som skulle behövas för att kunna genomföra expeditionen i nuläget.

Jag förstår att detta måste vara en besvikelse för er men min avsikt har aldrig varit att ni skulle drabbas på något sätt. Jag kan bara be om ursäkt för att jag inte kommunicerat med er, men jag har in i det längsta försökt lösa situationen så att det skulle gå. Jag är mycket ledsen för att ni inte fått ut det ni hoppades på genom att sponsra mig.

Jag har lyckats resa mig från svårigheter tidigare och jag tänker göra det igen. Även om den ligger lite längre bort så har jag kvar min dröm och min ambition. Jag kommer i alla sammanhang jag kan lyfta fram er som har sponsrat mig på ett positivt sätt oavsett om Mount Everest-expeditionen kommer att kunna förverkligas eller inte.

Med vänliga hälsningar

Pierre Näsman

One Reply to “Senaste nytt! Inställd Everestexpedition 2013.”

Kommentera