Det rullar på!

Livet som nattchaffis hos Taxi Stockholm bjuder på många trevliga och spännade möten. Bara genom att vara mig själv och ibland pratsam. Det kan vara prat om ditt och datt, ja vad som helst. Självklart när det passar kunden att prata, ibland vill kunden ha lugn och ro och då njuter jag av lugnet. En del vill rocka och då rockar vi 🙂 Och en del kunder känner igen mig från mässor och TV och några affärsmän har till och med följt/följer min blogg vilket är glädjande. En del kunder vill ha mina kontakt uppgifter och någon har hört av sig efteråt då dom googlat mitt namn på Taxilegget. Vid några fall har det lett till att jag fått föredragsuppdrag. Jag brinner för att få möjlighet att entuastimera människor att våga göra om sina drömmar till mål.

Natten till idag hämtade jag två unga herrar (unga å unga!) på Terminal 5 ute på Arlanda. Leverans adresserna var två släpp i söderförort så det blev en stund taxiåka. Taxituren började som vanligt med att jag hälsar mina kunder välkomna och killarna pratade med varandra och radion var på lite lagom med bakgrundmusik. Jag satt i mina egna tankar och som vanligt för jag iväg i tankarna till Everest och klättrade i mina tankar.

Vi pratade då och då under resan. Efter första droppet hade jag bara en kund kvar i bilen och fortsatte till nästa destination. Vi tittar på varandra och killen säger “jag känner igen dig”. Vi granskade varandra och jag funderade vem är killen som sitter i baksätet. Poletten ramlade ner och det var ingen mindre än Tobbe Hällström. Kompis till Fredrik Sträng och killen som som var med på Manaslu då en lavin skördade liv i september 2012. Kolla här! Om två veckor sticker Tobbe till Mount Everest med avsikt att klättra sydsidan och stå på toppen av världens tak någon gång i maj. Det blev en mycket trevlig pratstund och kemin klickade direkt. GO TOBBE GO! 🙂

tobbehellstom
Torbjörn “Tobbe” Hellström och jag i Taxin.

Livet som taxichffis är inte så dumt i alla fall! 🙂

Fridens!
PS Följ Tobbe på hans blogg “Från Fittja till himlen

Kommentera