Alltid framåt.

20130318-161358.jpg

Sitter i taxin utanför Älvsjömässans huvudentré. Det blåser och temperaturen är -4 celsius utanför Mersans fönster. Ser folk gå ut och in och samtidigt blickar jag bakåt och tänker på de gånger jag själv stått därinne och promotat mina äventyr. Just nu kan man tycka att det är långt bort till nästa försök att få stå på toppen av världens tak. Jag ler när jag tänker på Himalaya och alla fina vänner jag lärt känna där. Igår körde jag hem två mycket trevliga personer från Arlanda. Dom hade rest runt i Indien i tre veckor och infriat en dröm. Dom frågade mig under taxifärden om jag visste vad Himalaya betyder på hindu. Nej, det hade jag faktiskt ingen aning om. Dom förkunnade att hima betyder vita och laya betyder berg, sålunda dom vita bergen. Det är intressant att så många människor faschineras av Himalaya och Mount Everest.

Jag vet att jag kommer att återvända till Himalaya på ett eller annat sätt. Inget är omöjligt och jag ska kämpa på framåt och uppåt. Hitta nya vägar. Sälja in fler föredrag är en viktig del i planeringen.

I sommar är målet att ro till Gotland för att samla in pengar till Barncancerfonden. Hoppas Wim lånar mig roddbåten jag behöver. Mer om den turen kommer efterhand som det går framåt.

Målet är hur tydligt som helst!

/fridens

Kommentera