Träning & Diciplin

Dagens motgång var i morse! Jag vaknade som planerat klockan 08:15, svimmtrött efter en natt med dålig sömn. Planen var att sticka ut på en träningsrunda på morgonkvisten även om kvart över åtta måste anses sent.

Jag slet med att lära mig hur WordPress funkar igårkväll och som alltid när man sitter och grottar vid datorn försvinner tiden. Det sista jag gjorde i gårkväll eller i morse var att mappa upp alla mina Everestsponsorer och min insamling till barncancerfonden. Det tog en jäkla tid att fatta det här med widgets och sedan när jag väl kom igång kunde jag inte sluta med tanke på om någon sponsor skulle finna att dom inte var med i listan. Jag låter dom ligga både på min hemsida 2everest.com och här tills jag levererat mina inspirationsföreläsningar som ingick i sponsorpaketen som jag sålde för att möjliggöra min Everestexpedition i våras. Jag ser fram emot att komma till skott med dessa inspirationsföreläsningar samtidigt som det är lite pirrigt och läskigt. Men det ska gå! Bara att stålsätta sig och köra så det ryker.

Hur som helst så kom jag inte i säng föränns klockan 2 i natt. Därav min trötthet i morse när klockan ringde. Jag sov till klockan 9 och var trött som bara den. Det blev en timme framför TV:n med frukost och kaffe sedan åkte jag till kontoret och ringde runt till folk och fick en massa saker gjorda. Vilket känns bra. Jag har nu även fått datum på dykjobbet som aldrig kommit till skott. Vad det är kan ni se här på bloggen när det blir av om väder och vind är med oss helgen den 21-22 Aug.

Väl hemma igen blev det sen middag och det här med träningen i bakhuvudet så gick hjärnan på högtryck för att hitta på någon orsak för att slippa sticka ut i skogen. Nä, nu var det dags för att ta fram diciplinen igen och sålunda klä om och masa sig ut i skogen. Kom iväg strax efter klockan 21. Väl ute så lossnade det ganska snabbt och jag kunde faktiskt hålla ett ganska högt tempo och brännde av 6 kilometer i skogen. Grymt skönt efteråt!

Hemma igen efter 6 kilometer
Hemma igen efter 6 kilometer

Jag har införskaffat en ny midjeväska för mp3 spelare, kamera, GPS och en mindre vattenflaska. Grymt smidig, finns att köpa på Addnature.com

Midjeväska från Norröra
Midjeväska från Norröra

I dagens pauslägen har jag hjälp frugan med hennes målarprojekt. Att måla väggen till trappen i hallen.

Målarprojektet strax klart. En strykning kvar!
Målarprojektet strax klart. En strykning kvar!

Kör i vind! /Pierre 🙂

Kommentera