Tumba Tattoo rules!

Idag gjorde jag ett besök hos Tumba Tattoo. För någon månad sedan gjorde jag ett köp av en rabattkupong hos Groupon. Köpet avsåg en värdecheck hos just Tumba Tattoo. När jag fick nyhetsbrevet från Groupon så blev jag intresserad av att göra den där tatueringen jag funderat på sedan tidigt -90 tal.

Kollade in Tumba Tattoo och tänkte att jäklar vad duktiga dom verkar vara. Köpte värdechecken och ringde Tumba Tattoo för att beställa tid. Pratade med en kille som heter Diego Tejeda. Han lät trevlig och bad mig skicka en bild på motiv. Jag gjorde som Diego Tejeda sade och inom tre timmar hade han mailat tillbaka ett tecknat förslag på mitt motiv. Jag bara gapade som en guldfisk och tänkte “shitt va bra!” Det var bättre än min fantasi. Idag var alltså dagen inne för att få till den där drömtatueringen.

Min_Kirby_Morgon_000
Diego Tejeda klar med grunden.

Min_Kirby_Morgon_001
Någon timme senare och efter ett par koppar jäkligt gott kaffe såg tatueringen ut så här. Jag är så jäkla nöjd och fick dessutom en ny vän. Tusen tack! Diego Tejeda du är jäkligt grym 🙂

Är du som läser det här sugen på en tatuering? Tveka inte att kontakta Tumba Tattoo.

Nu kaffe sedan ska jag sköta om dykhjälmen 🙂

Fridens! /Pierre

PS Kolla mig med orginalet:
2012_10_08_1615_1

Kommentera