SPIN OF HOPE, done!

För tredje året i rad så körde lag Toppresultat SPIN OF HOPE. Det var igår och här i Tyresö som vi höll igång en spinninghoj i tolv timmar.

Det var lika kul som vanligt att träffa laddade personer som dels gillar utmaningen i själva spinnandet och även vill stödja Barncancerfonden. Dom flesta har någon kontakt med helvetesskudomen via familjen, kompisar eller själva varit drabbade av Barncancer. Jag har med min familj genomlidigt en av döttrarnas fight mot ALL (Akut Lymfatisk Leukemi). Dottern insjuknade vid fyra års ålder och fick en jämngammal kompis med samma diagnos på sjukhuset. Dock hade kompisen inte samma tur som min dotter utan sjukdomen tog hennes liv. Jag har startat en egen insamling “Barn ska inte dö av cancer” och stöder även Barncancerfonden på olika sätt. Bland annat har jag tillsammans med Addnature sålt tröjor där en del av pengarna går till Barncancerfonden. Det finns en ascool buff kvar att köpa kolla här.

23_03_2013_002
Så här taggad blir bara jag 😉

Idag har jag njutit av det fina vädret och knatat runt i Tyresta Nationalpark och runt sjön här hemma. Skönt att röra på sig efter några tunga spinningpass.

24_03_2013_001
Promenaden bjöd på fågelsäng och solsken. Kändes ovanligt vårigt faktiskt. Nu kaffe sedan blir det ett taxipass.

Fridens!

Kommentera