Isläget idag…

Idag är det toppenväder. Sommartid, solsken, vindstilla och visaren på rätt sida i termometern. En helt underbar dag alltså. Fram med solbrillor och sedan en tur med Tyson. Vi knatar idag bakvägen på en av alla mina rundor. Vi börjar således med att ta oss ner till Albysjön för att kolla isen. På håll ser isen grymt bra ut. Frågar folk jag möter som bär på sina långfärdsskridskor om statusen på isen. Svaret är samma från alla jag frågar att isen är riktigt kass att åka på. Knagglig, frasig och mjuk bitvis.
image
Tyson och jag knatar runt och inspekterar isen och jag kan bara hålla med. Det blir nog ingen mer åkning innan sommaren. Dock verkar skidspåren vara okay och många åker skidor i solen och lite här och där sitter folk i lä och fikar. Ovanligt mycket folk ute i skogen. Jag knatar över isen och tar mig runt Flatensjön också förbi Rundemar och Nyfors.

Nu har jag käkat och Tyson har visst gått och lagt sig. För mig är det dags att klä på mig Taxiuniformen och ge mig ut på nattpasset. Fridens!

One Reply to “Isläget idag…”

Kommentera