Simma lungt!

Vaknade till en underbar morgon! Nya möjligheter och nya tag! Idag är det dessutom träningsdag. Vet inte i skrivande stund vad jag ska hitta för träningaaktivitet. Dagen får ha sin gång med alla vardagssysslor först. Under eftermiddagen växer nog en idé fram till vad det blir…

Hittade precis ett USB minne i en av mina lådor på kontoret efter att ha gått igenom min servers alla fotokataloger på jakt efter en viss bild. Svettas som fasiken då minst ett halvårs bilder bara försvunnit. Men förhoppninsvis kommer jag att hitta det jag söker efter att ha gått igenom mina externa hårddiskar. Men som sagt hittade nyss ett USB minne. Petade in minnet i datorn och hittade denna lilla filmsnutt då jag simmar under vattnet på Eriksdalsbadet. Jag vill faktiskt ge fridykningen en chans i höst. Mest som ett träningskomplement och att det är kul är det inget snack om. Det är som sagt det där med tiden. Man måste åka iväg någonstans för att kunna utöva nöjet! Tider ska passas och då har det skitit sig för det mesta.


Men å andra sidan har det funkat bra med “bootcampandet” hos ArmyFitness.se så nu i höst ska jag försöka få till ett fridykarpass i veckan. Det vore ju kul att klämma en hundring under vattnet till Jul:-) Jag brukar skoja med mina kompisar när vi är på badet och gubbsimmar här i Tyresö. Helt utan utrustning brukar jag säga att den dagen jag inte kan simma 50 meter under vattnet ska jag anhålla om att bli skjuten! Ha ha… Men på något sätt hur otränad och fet jag än är så grejar jag dom där femtio metrarna. Klart det är jobbigt ibland men har man stuckit ut hakan så…

Ska kämpa på med träning och kost! Man vill ju vara som en scout “alltid redo!”

Kommentera