Joggtur medel hasning…

Det blev ingen större grej av träningen ikväll. Det viktigaste var att komma ut och att det blev ett bra träningspass. Kvällen i ära så fick jag även med min goda vän och kompis sedan Hedhöstiden på ett fettbrännarpass. Det vill säga att intervall och maxpulsträning uteblev. Det var toppen med en träningspartner och vi joggade ömsom gick och innan det var dags för en lugn o fin nedjoggning sista biten hem. Vi körde också en vända i slalombacken. På toppen av backen tog vi ett foto på oss tillsammans.

Anders Körling & jag på toppen av den gamla slalombacken här i Tyresö, Alby.
Anders Körling & jag på toppen av den gamla slalombacken här i Tyresö, Alby.

Den totala distansen blev 7 kilometer. Det är alltid lika skönt efteråt. Jag har även skött kosten enligt LCHF (Low Carb High Fat). Jag känner att det går åt rätt håll. Det går lättare än jag trodde att komma tillbaka fort i kosthållningen. Det känns utmärkt och det är bara att köra på så det ryker.

Alby friluftsområde i Tyresö.
Alby friluftsområde i Tyresö.

Det var mycket folk som tränade ikväll! Ser fram emot morgondagen och dess utmaningar.

Kör i vind!

Kommentera