Premiärdag!

Idag gjorde jag som jag brukar göra varje dag. Jag stack ut på min förmiddagsrunda med Tyson (hunden). Jag brukar varje år se massor av orm, grodor och paddor. I år har det varit riktigt dåligt på den fronten. Jag har observerat att Facebookvänner redan sett orm. Både snok och huggorm. Idag tänkte jag att det vore trevligt att få se orm och då vet jag ett någorlunda säkert ställe att få se skymten av snok. Framför skjutvärnen uppe på höjden i branten som har söderläge blir det varmt och skönt för ormarna att sola på stenarna, så vi knatade dit.

2013_05_03_1954
Det vimlade inte av ormar som det kan göra utan vi fick nöja oss med en snok som låg i och gassade i solen. Alltid något 🙂

2013_05_03_1951
Tyvärr har ungar hittat hit och sprayat ner hela muren på skjutvärnen.

2013_05_03_1949
Inte nog med att dom sprayat ner hela muren så har dom även lämnat mycket skräp efter sig 🙁

2013_05_03_1956
Tyson är så lycklig att få kuta omkring och leka. Tror han är extraglad och mallig nu när han är nyfrissad, ha ha 🙂

Dagens runda blev 7 km ungefär och det var mycket upp och ner i det fina vädret.


Jag var på reklamfilminspelning i mitten av april och idag har även den reklamfilmen premiär 🙂

För övrigt så kämpar jag på många fronter och jobbar stenhårt varje dag. Nu blir det kaffe sedan dags för att köra Taxi fem nätter på raken plus lite Addnature. Ser fram emot att se hur logistiken funkar runt Friends Arena nu när Bruce Springsteen ska fylla upp arenen med 50 000 pers x 3 dagar med start ikväll 🙂

More to come! /Pierre

Kommentera