Påt igen bara.

Tillbaka något stressad men nöjd efter joggingturen med Tyson. Kände mig så jäkla seg efter Taxinatten till idag men med lite diciplin kom jag iväg klädd i vandrarbyxor, t-shirt och en gammal flisväst jag hittade i skrubben. Det var en Poseidon väst som suttit i en jacka typ från -80 talet, ha ha. Men västen var som ny 😉 Ja, det är lite rörigt när man jobbar nätter och träningskläderna fått fötter… Dock hittade jag joggingpupperna.

Bestämde mig för att vägra gå under själva joggingturen i skogen och delvis nere i spåren på Albyfrilufsgård. Dock gjorde jag undantag för att plåta nedan bilder.

DSC_0549
Här påbörjars rundan i skogen efter bit asvalt. Taggad med Bruce Springsteen i lurarna.

DSC_0550
En rådjursskalle som Tyson tyckte var intressant. Kan bara spekulera i vad som hänt här.

DSC_0553
Efter 6 kilometer och två vändor i slalombacken är det dags att joddla med hantlarna som jag slarvat med under våren. Nu ska jag köra utav helvete framöver med start idag. Det är så jäkla lätt att bara köra 2-3 set och 2-3 övningar med varje vikt och välja från gång till gång hur många reps. Det viktiga är bara att jag gör det, ser till att det blir av 😉 Det kommer av sig själv om jag bara nöter. Känner mig skakig i armarna nu vilket är grymt skönt.

DSC_0557
Nöjd och redo för duschen!

Skitt vad tiden går! 45 minuter kvar till jag rullar ut med Taxi Mersan för en natt på Stockholm.

Fridens! /Pierre

Kommentera