Dustin Home äger!

Jag har handlat en hel del genom åren både professionellt och som privatperson hos Dustin. Dustin har snabba leveranser och har alltid haft en hög service. Nu vill jag bara ge Dustin en eloge via min blogg också på grund av vår sista kontakt.

I november 2013 bestämde jag mig för att inhandla ett WI-FI SD Card till min kamera som för att använda i Taxin om något händer. Med en riktig kamera blir det mycket högre kvalitet på bilden. Mobilkameran är okay i dagsljus, men mycket sämre än en riktig kamera. Med WI-Fi kortet skapar jag ett trådlöst nätverk mellan kameran och mobilen. Vilket innebär att jag direkt efter jag fotat kan accessa bilderna från mobilen och redigera bilderna som jag sedan direkt kan maila eller sms:a till vem som helst eller varför inte till en Nyhetstidning…

IMG_20140314_PAketDustin

WI-FI kortet jag köpte fick jag aldrig att funka och tog kontakt med tillverkaren av minneskortet och efter ett gäng mail och testande kunde jag få det bekräftat att minneskortet antagligen var trasigt från fabrik… Jag hatar verkligen sådant och tappade energin på att ens orka ta tag i det igen och lade minneskortet i en låda.

Satt och körde taxi och kom att prata med en kund om saker som irriterar. Jag berättade om detta med minneskortet och blev uppmanad att maila till Dustin. Först tänkte jag “fan, jag orkar inte!” Tänkte att det gått för lång tid och att dom skulle säga att jag pajat det själv… Hur som helst så fick jag energi och skrev ett mail via mobilen och fick svar direkt från Dustin att dom skickar ett nytt och dagen efter kom det. Fasiken vad glad jag blir när det är sådan jäkla bra service!

DUSTIN HOME ÄGER!!

Fridens!

Kommentera