Everest Flaschback #1

September 2014 ska jag göra till min månad oavsett hur mycket jag jobbar. Det får vara nog av tråkigheter och elände och som grädde på moset är det bara jag själv som kan göra något åt saken. Bli tuffare i mina beslut. Bra som dåliga. Det viktigaste är att vara ärlig mot sig själv. Träna efter nivå och ta ett steg i taget. Träna med kontinuitet och vara nogsam med kosten.

Jag har helt klart problem med kostmissbruk men under fetkarossen finns kondis, vilja och styrka. Det känns att det är dags att gå från fettberg till bergsklättrare igen, ha ha.

Jag har haft en hyggligt soft dag med inga måsten. Ett av mina val idag var att kika in i en folder på min server där jag har en del film från olika äventyr och jag fastnade i en del filmklipp från Everestexpeditionen 2010. Jag tänker på Everest varje dag och drömmer om att få återvända dit. Det var riktigt kul och känslosamt att blicka bakåt och återuppleva äventyret.

Bjussar på en flashback från North Col.

Ja, jag är taggad och känner mig sugen igen. Vill bli redo för nya äventyr! Som sagt hösten är min. Nu kör vi! 🙂

4 Replies to “Everest Flaschback #1”

Kommentera