Gott Nytt 2016

Jag har inte varit inloggad här på wordpress på väldigt länge och det mesta har förändrats här under skalet där jag skriver. Lyckades inte ens att logga in på min egen blogg utan att den bjöd på motstånd.

Då har 2016 sparkat igång med buller och bång! Planen är att börja skriva lite mer och genomföra något spännande och utmanande för mig under året. Vad det blir får jag återkomma till framöver. Nummer ett är att skapa träningsrutiner och sätta upp några delmål under året. Är fylld av lust och taggad till tusen.

2015 blev året då jag åter fick fast jobb. Från att ha kört taxi på nätterna och under vissa tider även jobbat extra på Addnature, vikarie på skolor, vikarie på Svenska Tekniska Forskningsinstitutet (som IT konsult), en del föredrag, fotojobb och hjälpt till att jobba fram några hemsidor. Tiden fram till det fasta heltidsjobbet har tagit väldigt mycket mental och fysisk energi av mig. Under den tiden har jag sovit extremt lite under en allt för lång tid. Mitt fokus har legat på att få inkomst och familjens välmående.

Nu är det mycket lättare att planera veckorna och då blir valet självklart att lägga upp träning på agendan med olika delmål som alltid finns där på “att göra listan innan jag dör”. Finns så himla mycket kul och spännande saker att göra som är värda att kämpa för. Jag har aldrig slutat drömma och aldrig sluta göra saker och tiden har tickat på. Det har varit många ups and downs sedan mitt livs äventyr på Mount Everest 2010, men det får jag berätta om en annan gång i ett annat forum. Nu är det framåt och uppåt som gäller!


Gillar att vara i fjällen hos min kompis. Vilket funkar perfekt med lediga helger. På det här klippet körde vi ett pass med snöskor. Det har även hunnit bli några turer på skidor med stighudar.

Nu kör vi!
/Pierre

3 Replies to “Gott Nytt 2016”

Kommentera