Full fart för egen maskin

Jag klurar alltid på vart jag ska köra motionspasset. Det finns hur många alternativ som helst kan jag tycka. Bra med variation. Oftast hamnar man på samma slinga som gången innan. Som idag valde jag att köra passet i Tyresta Nationalpark som vanligt… dock så finns det alltid en himla massa stigar och och jag valde de lite mer undanskymda stigarna idag.


Ett kort klipp från en tungfotad Pierre och en lycklig liten Tyson 🙂

Minus tre grader Celsius med lite blåst så var lusten på topp. Jag känner mig nöjd efter genomförandet av 8 kilometer lufsande. Några omkullhalkningar och en rejäl plurrning, vad gör man? Jag ler brett och kutar vidare. Den inslagna vägen är solklar! Knappt en käft ute vilket gör upplevelsen desto mer njutbar.

Jag är visserligen tung och fet, men vad fan gör det. Det kan jag förändra! Mot nya mål!

 

Kommentera