Summering

Kort update om årets första 10 dagar. Kostintag och kostomläggning går hyggligt. Ser fram emot kommande vecka med ett tuffare kostupplägg. Inga svåra grejer utan bara mer fokuserad på måltidernas innehåll, bättre planering inför varje måltid. Viktigt att rätt bränsle stoppas in och inte för mycket. Försöka att inte käka något efter klockan 18, hm kanske klockan 19.

Som sagt så har tränat regelbundet både i skog och på gym sedan nyår. Införskaffat årskort på badet där gymmet ingår. Varje pass har jag rundat av med 1000 meter simning. Är långt från mitt forna jag. Lusten finns och jag känner hur den växer efter varje pass vilket är grymt skönt.

Det hela är sammantaget mycket positivt och snart blir det dags för ett mini bootcamp till fjälls 🙂 Med lite flyt kommer jag kunna stänga skaljackan tills bootcampen, haha.

Lufsar mestadels omkring i Tyresta Nationalpark tillsammans med Tyson (min hund) ibland även med sällskap av kompis. Idag var det bara jag och Tyson och nu känner jag att drivet kommer sakta men säkert. Nu har Tyresö även fått en del snö och kyla så jag har tagit fram långfärdsskridskorna 🙂


Ett kort filmklipp på vår vackra natur här i Tyresö.

/Pierre

 

Kommentera