Antiklimax

Klockan 17:20 hade jag bokad PT tid och kvällens träning skulle vara på ExtremFabriken i Järfälla. Tog mig hem från jobbet hyggligt skyndsamt skulle äta soppa och ta en macka. Cirkus Näsman yrde omkring och fixade med träningsgrejerna och såklart klädde jag om hemma.

IMG_20170420_181704

Jag han inte med soppan utan det blev bara mackan. Pang Bom och iväg mot Järfälla omklädd och klar, rullar jag ut ur garaget klockan 17:35. Klockan 18:30 har jag kommit upp på E4:an i jämnhöjd med Lilla Essingen. Är jäkligt nära självantändning och känner att jag borde gett fan i att ens försöka köra igenom Stockholm city i rusningstid. Gav upp PT passet klockan 17:48 strax innan Norrtull. Där svängde jag av mot ST:Eriksplan. Insåg att kvällen träning endast var bra för tålamodet och blodtrycket!

ExtremFabriken blev istället ett pass i ExtremTrafiken, alltid något, suck… Jag kommer fortsättningsvis hålla mig i skogen. Och nu blir det något helt annat, ett varmt bad.  God Natt! 😀

Kommentera