Barefoot running!

Dagen har gått i raketfart! Uppe med tuppen och idag blev det tre vändor till stallet med barnen i olika omgångar. Han med ett besök på kontoret och även att klippa mig i centrum mellan stallpassen. Jo, jag han även med ett tur till kretsloppscentralen för att slänga gammal blomjord. Dagen har varit kvav med en jäkla hetta. Är det åska i luften? Hur som helst så ska man inte klaga. Sommaren är underbar. Sedan jag började käka double x har min gräsallergi försvunnit för gott! Jag har knappt tänkt på hur oförskämt bra jag mår. Tänkte just på det av någon outgrundlig anledning. Pollenallergi är ett helvete i vart fall har det varit det för mig! Fick eländet på äldre dar! Men nu verkar jag blivit kvitt allergin, men vet inte hur det gått till. Det sammanfaller bra med mitt intag av double x (ekologiska vitaminer)…

Idag har jag bara slappat och varit med familjen. Har även studerat fridykning på youtube och även funderat på olika äventyr för nästa år. Ni som läste mitt inslag om fivefingers skorna så ska jag ut på en premiärtur inom kort. Det sista jag studerat ikväll är just det här med “barefoot running” ska bli spännade att testa. Skorna sitter grymt skönt på så det ska bli intressant att testa dom under belastning. Sålunda under ett löp-pass! Kolla videosnutten om “barefoot running”. Back to nature!!

Hm, det funkade inte att bädda in filmen så jag länkar istället här!

Fridens!

Kommentera