Speed test!

Ikväll stack jag ut i lokala el-ljusspåret dels för att testa mina “Fivefingers Speed”. Till min glädje ville frugan följa med. Nu hoppas jag att hon fick inspiration och lust att köra på regelbundet med mig eller med någon kompis.

Att kuta i fivefingers var riktigt skönt faktiskt. Inte för att det blev så mycket kutande. Jag joggade ömsom gick och körde även en dubbelvända i slalombacken. Totala distansen var futtiga 4,5 kilometer men ett bra test av skorna. Kände inget obehag alls utav skorna utan tyckte att det var stadigt och skönt.

Att få på sig skorna var lite bökigt. Att få i tårna i rätt tå, men när skorna väl var på satt dom skönt. När jag kutade uppför slalombacken ville lilltån krypa ur sin plats i skon. Grym känsla av de olika underlagen. Ska bli kul att se hur många mil dom håller.

frugan & jag i Alby Friluftsområde.
frugan & jag i Alby Friluftsområde.
På väg uppför slalombacken.
På väg uppför slalombacken.
På toppen av slalombacken. Fin utsikt!
På toppen av slalombacken. Fin utsikt!
Mina VAN däck! Snart dags att släpa på dessa igen!
Mina VAN däck! Snart dags att släpa på dessa igen!

Gå inte alltid dit vägen leder. Gå istället där ingen väg finns – och lämna spår” (R.W Emerson)
/Pierre

Kommentera