Jobbar…

Jobbar på kosten jobbar på flåset jobbar på träningen och jobbar på jobb! Tiden går som bara den. Det är inget nytt! Men det gäller att utvecklas, utnyttja tiden till förbättringar och att ha det bra. Nya mål ska sättas och att bara kasta bort tid är inget jag tycker om. Låter lite gnälligt kanske, men ni som läst bloggen till och från kanske förstår att det handlar om ett dykjobb som skulle gjorts redan i oktober 2009. Men vädret har varit kasst och mitt fokus var då 100% inställt på Everestexpeditionen 2010 (i våras). Nu har vi spikat datum för dykuppdraget till helgen som kommer. Dock verkar vädret spöka igen, men peppar peppar så kanske det funkar på Lördag. Hoppas på det! Om inte så är det kräftskiva istället:-) Alltid något!

Skulle varit på jobb idag som blev inställt men i morgon kör vi på. Idag har jag varit på kontoret i omgångar och fått en hel del gjort. Han även med en fika inne hos SLIPSKUNGEN.SE alltid lika trevligt! Det är inspirerande att prata och diskutera planer och möjligheter.

Idag var det vilodag från träning. Efter middagen så hängde jag med en god granne på en promenad runt en av sjöarna här i Tyresö. Alltid lika skönt att komma ut i naturen. Nu ska jag packa mina grejer som ska med på några dagars uppdrag.

Björn god vän och granne!
Björn god vän och granne!
Vi passerade en död mink!
Vi passerade en död mink!

Björn och jag passerade en död mink (det är väl en mink?). Undrar hur den dött!
Tjo Pierre

Kommentera