Stall, träning och hundliv!

Har haft en slappardag. Sovit gott men väckts av vargen allt för tidigt. Vargen var pinknödig vilket jag också tydligen var då Tyson pinkade ute på baksidan fick jag gå in på toan. Det regnade ute och det var riktigt skönt att få krypa till kojs efter toabesöket för oss båda.

Somnade om men väcktes alldeles för tidigt. Klockan ringde 06:30 och jag var som en klubbad oxe och vankade sakterligen upp på övervåningen likt en zombie för att väcka barnen. Var seg i hela kroppen av träningen kvällen innan.

Det blev en lugn förmiddag med en kort promenad med Tyson som fick ha regnjacka på sig dagen i ära och lite motvilligt gick ut i regnet. Sedan softade vi i soffan till någon av morgonsofforna på TV:n. Det blev en stund surfande och en del mailande med några oplanerade powernaps. Sedan lunch och besök hos Magica Brodyr i Älvsjö. Där fick Tyson träffa sin syster och mamma. Vilket drag! behöver inte säga mer än så. Det förklarar allt.


Tyson undrar vad det blir till middag.

Kollade även på profilkläder och till i morgon tar Magica Brodyr fram en piketröja med Everestloggan inbrodderad på höger bröst med den ända skillnaden att det står 2012 istället för 2010… Ska bli kul att få se den i morgon.

Planer smids! Det ska hända mycket framöver. Hoppas bara att få allt på plats och förankrat innan jul. Letar även jobb! Letar även uppdrag som jag kan konsulta. Har du något tips? Måste börja tjäna pengar och få snurr på ett och annat. Inget händer utan hårt arbete och slev med mycket tålamod.

Efter middagen så var det dags för en av döttrarna att åka till stallet. Jag kände mig på bettet och segheten från i morse var bortblåst hade helt enkelt inte känt efter:-) så jag klädde om till träning och körde henne till stallet. Parkerade bilen där och stack ut i skogen på ett mycket lyckat och träningspass i regnrusket. Fasiken vad skönt det när man fått upp ångan!


Jag sliter med stocken i slalombacken nere på Alby friluftsgård. Tre vändor blev det med stocken i backen.

Det blev 8 kilometer hård stavgång och vid slalombackens nedersta del bytte jag stavarna mot en stock som kanske vägde 25-30 kilo. Kastade upp stocken på ena axeln och sedan körde jag på upp till toppen där bytte jag axel för nedvägen. Regnet hade gjort slalombacken hal där stigen var så jag fick mosa på sidan om stigen där det var gräs. Halkade omkull en gång på nervägen och tappade stocken. Bara att bita ihop och hämta stocken och fortsätta därifrån jag tappat den.

Nu i skrivande stund är man mycket nöjd med att träningspasset blev av och nu kan läggas in på träningskontot. Måste även få ordning på kosten genom hård diciplin. Det får bli nystart för LCHF kosten i morgon.Till skillnad från mig fick min dotter vara inomhus och utöva sin hobby. Så Isabella missade att få vara ute i friska luften;-)

Det var en kort sammanfattning av dagen. Nu är det dags för bingen och i morgon ska jag hålla mitt föredrag om mitt äventyr på mount Everest och hur det började och slutade på Addnature i stockholms city. Måste vara utvilad och taggad! Sov gott det ska jag göra nu!

/Pierre

0 Replies to “Stall, träning och hundliv!”

 1. Detta är en av anledningarna till varför jag har fått upp intresset för berg och vad man kan göra på dom. Träningen. Att många hittar en alternativ träningsform. Istället för att hänga på gym var och varannan kväll. Jag såg ett klipp, strax innan du for till Everest, där du var ute och sprang med snöskor heter dom, tror jag. Dom där tennisrackertena. I djupsnö. Efter det tog jag på mig täckbyxor och kängor och gick genom altandörren ut i djupsnön och pulsade. Var väldigt, väldigt jobbigt och väldigt, väldigt blött. Men jag mådde så bra efteråt.

  Nu hoppas jag tiden går fort så jag får komma hem från jobbet och ge mig ut i skogen och leta en stock!

  Du är en inspiration!

  Lycka till ikväll.

 2. Tack Andreas,
  Det är alltid skönt att komma in i stugvärmen efter någon typ av fysisk anstängning. Det blir roligare att träna om man varierar aktiviteterna 🙂 Snö och is är kul! Ha det gott och kör så det ryker!
  /Pierre

Kommentera