Mitt Everestäventyr

Hej, var svimmtrött när jag kom hem från mitt föredrag igårkväll som jag höll på Addnature. Därför blev det inget bloggande. Jag kalasade på en påse Turkisk peppar som jag fick i present av mina tvillingtjejer när jag kom hem.

Hela familjen hade suttit och kollat hur jag skötte mig på Addnature eftersom hela föredraget sändes live ï Addnatures Facebookgrupp. Dom tyckte att jag var bra! Vilket glädjer mig. Har även fått en hel del positiva mail och SMS från folk som kollade via nätet. Jag tackar och bockar 🙂

Självklart så gillar alla inte det man gör. Men det gör inget. Om man som nybörjare kan få gott betyg av 60% så är mycket vunnet. Men målet är såklart 100%. Hur många procent som tyckte det var bra igår vet jag inte. Magkänslan var bra och många stannade kvar efter föredraget och pratade. Sedan ger träning färdighet, men man måste våga! Det är A och O! I allt jag gör eller tar mig för så vet jag att man kan höja sin lägstanivå rejält! Gårdagens föredrag var färdigknåpat på datorn klockan 14. Föredragets genomförande var orepeterat och kan ses här Livesändning från Addnature igår och är min nuvarande lägsta nivå som jag nu ska slipa på till den 27:e Oktober då mitt nästa tillfälle är på Addnature. Den 27:e kommer även denna sänding att tas bort från nätet.

Jag har själv tagit mig mod och kollat och analyserat föredraget. Nu kommer jag att putsa på det med kanske lite nya bilder och ta bort en del samt skriva anteckningar så jag inte missar saker jag hade velat säga.

Tjo så länge! /Pierre

0 Replies to “Mitt Everestäventyr”

  1. Hej Pierre. En fråga som inte har med din föreläsning att göra. Jag har suttit nu hela kvällen och försökt hitta reda på var man ställer in dom där Dela med dig-länkarna. Men hittar ingenstans bland inställningarna. Har du gjort någon uppgradering på din WordPress för att få det att fungera?

    1. Hej Andreas, om du använder WordPress så går du till inställningar och klickar på delning. Där ser du iconer. Bara att dra och släppa i nästa fält och sedan spara, klart! /Pierre

Kommentera