Mitt hundliv

Nu börjar det bli lite kallare vilket jag tycker är skönt! Frisk och skön luft. Gillar alla höstens färger men vargen i familjen ville först inte gå med ut i morse när tempen låg strax under nollan. Ja, det gillade inte Tyson familjens lille varg.

Fick locka ut han med en liten godis. Först tvekade han och anade ugglor i mossen för att sedan sätta fart! Han toksprang fram till mig och godisen. Sedan var vi först på väg med Isabella till stallet där hon praoar denna vecka. Sedan hem igen för att genast ta en långpromenad, ja lång o lång det kan ju diskuteras. Men det blev i alla fall två kilometer på skogstigarna. Tyson fick tjingsa på några hundar under promenaden och det är lika spännade varje gång.

Vi lunchade hemma och jag passade på att jobba en stund. Det blev även en tur till kontoret och ett besök hos Slipskungen där Tyson fick tjingsa på Rex “den studsande dvärg pinchern”. Vilket race det blev. Dom fann varandra direkt två valpar som jagade varandra som dårar på detta hala lagergolv. Vad vi skrattde gott Johan (slipskungen) och jag. Vi skrattade så vi kiknade åt hundarnas sladdande. Efter en stund fick vi bryta för att hinna jobba. Jag gick till mitt kontor där Tyson fick en stunds vila innan det var dags för att hålla kväll.

Efter middagen kände jag att det får bli en extra dag vila från träning då jag har mycket att få klart. Efter klockan 20 tog jag och Tyson en promenad på tre kilometer med Anders och hans hund Norma.

Norma och Tyson gillar verkligen varandra där Norma tar på sig mammaroll och tar hand om Tyson. Han tyr sig till henne och det är lungt och tryggt. Klart dom kutar runt lite här och där men inget tokjagande. Det blev en tur på områdets stigar förbi hundängen och hem. Distansen var ungefär tre kilometer.

Ja, vilket hundliv jag helt plötsligt hamnat i! Det är kul nästan hela tiden! Dagarna bara försvinner och ikväll kommer vargen att sova gott skulle jag tro. Här under några bilder från dagens hundliv!


Tyson under dagens första prommis.


Rex och Tyson i vilda jakt.


Norma och Tyson ikväll. Kolla in Tysons raggarpäls! 🙂

I morgon blir det något helt annat! Fridens!

Kommentera