Att göra tusen saker och ändå ingenting

Dagen gick som en oljad blixt! Fattar inte hur det gick till. Har fått en hel del gjort. Mest en massa småpuckar som jag har dribblat med. En del har tagit mig framåt en del bakåt och förhoppningsvis har jag tagit mig mest framåt. Huvudnummret var lunchmötet med Addnature. God mat i TV4:s lunchresturang. Såg några bekanta ansikten från TV. Vi diskuterade och avhandlade en massa spännade saker som jag kan delge er senare hoppas jag.

Ikväll blir det vilodag från fysisk aktivitet och tid kommer att läggas på min presentation samt en del annan adminastration. Det blir lite mys också såklart!

För dom som vill se mitt föredrag om mitt livs äventyr så finns det några platser kvar på Addnature nu på onsdag den 27:e. Klicka här eller på bilden ovan för mer info.

Kör i vind! /Pierre

Kommentera