sockerporr

När det gäller kost så måste jag medge att det är svårt att leva som man lär! Jag ska återta kommandot över vad och när jag stoppar något i käften. Jag roade mig med att vara extra noga när jag inhandlade dagens livsmedel på ica.

När det gäller mat till den lille vargen så ska det var skitnoga och man ska tamefan inte ge honom köttbullar, korv, potatis och annat som vi människor kallar husmanskost. Varför? Jo, för det är inte bra mat! Men vi kan tydligen stoppa i oss all denna skräpmat. Det finns för helvete knappt kött i köttbullarna man köper på ica. Det är samma sak med falukorv, prinskorv och grillkorv dom så kallde “hot dogs” är i princip helt fria från kött.

Ja, jag kanske tar i men det är så dåligt att man blir mörkrädd! När man kollar på allt halvfabrikat så har det pyttsas i mer och mer socker i stort sett alla livsmedel. Kolla på stekfläskets innehållsförteckning och bli inte förvånad om du ser att det finns socker även där. Det är sockret som gör oss sjuka och feta. Nä, jag ska skärpa mig och ta mig i kragen ordentligt för det som verkligen funkat för mig är LCHF. LCHF betyder Low Carb High Fet. Man ökar sitt fettintag och minimerar och allra helst slutar helt med kolhydrater. Blodfetterna blir bra och kroppen kan producera insulin på en jämn nivå. Att få blodsockret att åka bergodalbana är bara skit. Se på all läsk ZERO, sockerfri och “lite”. ZERO säger bara att det inte är sötat med riktigt socker och kan till och med vara sötare än de läsk som är sötade med vanligt socker. Ja, dom sockerfria produkterna är sötade med kemiskt socker av något slag, till exempel aspartam. Helt sjukt! Helt osötad “läsk” skulle nog ingen gilla eftersom vi just nu verkar leva i ett kollektivt rus av “sockerporr!”

Nog gnällt om livsmedel. Jag har för övrigt haft en mycket bra dag med några möten varav ett var en bra diskussion om jobb och ett om produkter som ska sälja via webshop. När dessa möten var avklarade så åkte jag för en lunch med mina forna kollegor på AZ. Det var riktigt kul att träffa den lilla kraftstyrka som håller ställningarna när dom flesta fått sluta. Det var helt klart långt ifrån färdigt med omorganisationen.

Efter middagen körde jag tjejerna till stallet och passade på att köra ett träningspass. Det blev intervallträning. Jag körde gång/snabbmarch mellan två lampstolpar för att sedan springa som en tok 4-5 lampstolpar och så fortsatte jag till jag var klar. Dock joggade jag försiktigt första kilometern så jag blev varm innan jag körde igång. Vädret var toppen lite varmt och ingen nederbörd. Bara att gasa. Det blev ett varv på 4 kilometersslingan och två varv på 2,2 kilometersslingan i lokala el-ljusspåret. Glömde pannlampan hemma så jag sket i att nöta i slalombacken denna afton. Som vanligt är man mycket nöjd efteråt! Från och med i morgon ska jag kunna känna mig lika nöjd av vad jag stoppar i munnen! Klarar jag morgondagen kommer det ingjutas hopp om att sockerporrens tid är över! Carpe diem!Hm, jag var så upprörd över sockret så jag glömde berätta om det konstiga motorljudet jag hörde i skogen och ute i koldammen ikväll.


Folk har kallat mig för skogsmonstret när jag drar mina VAN däck i skogen. Men ikväll blev jag förundrad över oljudet ute i koldammen. Efter ett tag körde en båt med drivband upp genom vassen. Då såg jag att sjömonstret höll på att klippa vass ute i mörkret.

Svettig o glad!


Fallosymbolen i hästhagen.


Havremoppen pakerad efter kvällen pass. Fridens!

Kommentera