Drömmen om Everest!

Igår höll jag min andra föreläsning om “Drömmen om Everest” inne i Addnatures butik på söder. Butiken var fullsatt som sist vilket var jättekul. Ja, jag hoppas innerligt att jag levererade ett mervärde till publiken. Det kändes toppenbra efteråt och vi fick till en bra frågestund och en del stannade kvar efteråt för lite extra bonus eftersnack.

Det var extrakul att träffa några av mina klätterkompisar långväga ifrån. Dom två klätterkompisarna har jag klättrat med i både Ryssland och i Sydamerika. Att dom körde från Västerås för att kolla mig var riktigt kul och en trevlig överraskning. Likaså kom min instruktör från Armyfitness.se för att lyssna och även en svenskrekordhållare inom fridykningen som numera också kastat sig in i bergklättrarsvängen. Tack till alla som var där och gjorde kvällen toppentrevlig!


Mount Everests topp uppe i bildens högerkant.


Om just du och ditt företag vill höra min förläsning “Drömmen om Everest” så tveka inta att kontakta mig!


Klicka på bilden eller här för att komma till min insamling “Barn ska inte dö i cancer!

Rundar av uppdateringen med: Gå inte alltid dit vägen leder. Gå istället där ingen väg finns – och lämna spår” (R.W Emerson)

Fridens! /Pierre

Kommentera