Stocken…

Hade planerat vilodag. Målet idag var att komma i tid till ett viktigt möte och komma framåt i en liten business som har att göra med energitillskott och vitaminer med mera. Jag har käkat energitillskott under en tid och är mycket nöjd. Sedan jag började med detta har jag inte varit sjuk och även sluppit min jobbiga allergi. Jag kan inte vara annat än vara glad. Allergin har utvecklats på äldre dar och har varit ett helvete under en månads tid varje sommar. Tror att det är gråbo och gräspollen som spökar. I sommras var det grymma nivåer och jag kände ingenting. Bara att hoppas att det inte var en tillfällighet.

Om det är tillskotten och dessa mineraler som är huvudanledningen till att jag sluppit allergin eller uteblivna förkylningar vet jag inte. Men hoppas såklart att det är bra produkter och vet några fotbollslag i Italienska fotbollsligan käkar samma produkter och att dom är mycket nöjda. Jag kommer att fortsätta med käkandet.

Jag började texten med att skriva att målet var att komma i tid till ett möte… Mötet var på mitt eget kontor och jag var ute i god tid, men kunde inte hitta bilen. Fövirrande! Nä, inte så värst. Igår hade min kompis och granne lämnat ett par bilnycklar till en lånebil då han skulle ta min bil i morse för att byta till vinterdäck. Jag var lite stressad när jag kom in i garaget och upptäckte att min bil var borta. Kom på att vi bytt bilnycklar men hade ingen aning om vad det var för bil jag skulle köra. Försökte ringa kompisen men fick bara svar av hans papegoja. Efter tag och några påringningar kom jag fram och fick förklarat vilken bil det var och vart den var parkerad. Kom iväg lite sent men det gick bra och mötet gick mycket bra!

Väl hemma sittandes framför TV:n fick jag en oerhörd lust att träna fast det var planerad vilodag. När jag reste mig upp för att klä om hade jag nästan ångrat mig för jag kände mig så jäkla sliten. Men vafan! Det brukar ju gå över. “Bara döda fiskar flyter med strömmen!” tänkte jag. Läste det citatet på webben idag och gillade det och fick inspiration. Jag tänkte positivt och hittade tillbaka till känslan av hur jäkla skönt det är när man väl är igång och när passet väl är över.

Musiken i min Ipod fick upp humöret och lusten att prestera. Ikväll lyssnade jag på Johnny Cash. Skitbra! Jag körde även denna kväll intevallträning sprang som en tok och gick en kort sträcka för att sedan springa som en tok igen. Körde cirka 6 kilometer på det viset sedan kånkade jag stocken fem vändor upp till toppen av slalombacken nere vid Alby Frisluftsgård. Efter två vändor gick det grymt sakta. Det var halt och oerhört tungt, svettigt och varmt ikväll. Det var jobbigt med hörlurssladden som kom i kläm under stocken. Hörlurarna åkte ur öronen några gånger och var svåra att peta in dom ordenligt i öronen. Men det gick och med lite jävlaranamma fullföljde jag träningspasset som planerat och parkerade stocken längst ner i backen på ett ganska skyddat ställe.Jag vilar mig mot stocken på toppen av slalombacken ikväll.

Nu är det bara att lägga sig! Ja, jag är mör, sliten och nöjd! Precis som det ska vara. Sov gott!
/Pierre

0 Replies to “Stocken…”

  1. DEt är inte bara döda fiskar som flyter med strömmen! Ibland kan det faktist vara smart att inte kämpa emot allting hela tiden. Det fiins ett annat uttryck som heter “Go with the Flow”

    //Anders

Kommentera