Anticlockwise & träning…

Vaknade upp till en underbar höstmorgon. Dock en timme för tidigt! Jag vaknade halv nio i morse och frugan påpekade att klockan bara var halv åtta! Jag skruvade sålunda klockan ett varv bakåt och låg och lursov hela bonustimmen. Det var grymt skönt att få denna gratistimme på bunuskontot. Sedan var det som vanligt med frukost till någon TV soffa. Eftersom jag nu försöker att skärpa upp kosten och äta Low Carb High Fet (LCHF). När man käkar LCHF finns inget utrymme för fusk, jag fuskar lite så det blir ett mellanting mellan LCHF och GI. Målet är såklart att köra LCHF till 100% inom kort.

Efter att ha intagit frukost bestående av dryga halvlitern vatten, två kokta ägg, några cocktailtomater, sallad, gurka blandat med majonäs och lite olivoja åkte jag och Anders till lokala gymmet och värmde upp med 35 minuter crosstrainer sedan gymmade vi på ordetligt. Det slutade på två timmars totalt mosande inne på gymmet. Vilket var fantastiskt skönt! Ska nog haka på minst en gång i veckan som alternativ till mina egna sessioner i skogen.

Innan lunch tog vi en dryg 2 kilometers promenad i skogen. Anders och jag med hundarna Norma och Tyson. Hundarna lekte och hade grymt kul. Vid ett tillfälle jagade Tyson, Norma som sprang ut i ett vatten dike som hade ett vattendjup på två decimeter. Tyson kastade sig ut i vattnet och såg riktigt förvånad ut när han nästan försvann i vattnet. Men han var snabbt uppe på stigen igen efter några riktiga tjolahoppsanskutt igenom vattnet.

Väl hemma tog tjejerna emot Tyson och duschade honom i ljummet vatten och gjorde han fin. Efter lunch intog Tyson ryggläge och jag satte mig vid TV:n med resten av familjen och kollade på någon film inspelad på Tvboxens hårddisk. Naturligtvis med en kopp kaffe! Nu får vi se om det blir någon mer aktivitet på det här dygnet.


Jo, jag känner igen detta från badhuset där folk parkerar sina lås till skåpen.


Anders kör så det ryker på crosstrainern…


Vi kör i gymmaskinerna idag. Jag fördrar fria vikter.


Jag tar i och kämpar på…


Samma ansiktsuttryck som när man sitter på toa?


Anders med hundarna vid Bansjön.

Simma lungt så länge! /Pierre

0 Replies to “Anticlockwise & träning…”

Kommentera