ArmyFitness.se “Call of Duty”

Jag var allt för sliten igårkväll av träningschocken för att lägga ut! Ha ha… Nej, det var ett mycket bra träningspass som genomfördes på Stureplan i anslutning av världspremiären för nya spelet “Call of Duty: Black Ops”.

ArmyFitness.se körde ett stenhårt träningspass på och omkring Stureplan. Träningspasset varade i 70 minuter som vanligt. Svetten formligen sprutade vi körde mycket parträning och gruppträning. Träningspasset avslutades med att vi sprang med gigantiska björkstockar i gruppen om fyra personer per stock. Det blev en bra sväng runt stureplansområdet.

Efter träningspasset åkte vi upp till Stadion och duschade och klädde om för mingelparty inne på Sturecompaniet. Vi som tränat fick mat och dryck. Det var en lyckad och mycket trevlig tillställning. Nu sitter jag i soffan och ser fram emot att börja nästa boot camp i Årstaviken den 15:e Nov. Anmäl dig och haka på du med 🙂


Tre mycket nöjda instrukörer inne på Sturecompaniet.

Simma lungt! /Pierre

0 Replies to “ArmyFitness.se “Call of Duty””

 1. Yes! Håller med föregående talare. Alla som vill komma iform innanjul/nyår anmäler sig till höstens sista Boot Camp via hemsidan http://www.armyfitness.se. Sedan har vi upphåll ända till 31 januari 2011. Boot Camps körs på följande ställen:
  Kungsholmen (stockholm) 15 nov
  Årsatviken (Stockholm) 15 nov
  Östermalm (Stockholm) 31 jan
  Slottsskogsvallen (Göteborg) 15 nov
  Vilsta (Eskilstuna) 15 jan
  Bulltofta (Malmö) 1 feb

  3 ggr i veckan i 5 veckor/6 veckor… billigare än en PT men minst lika bra resultat. Du kan inte gömma dig för våra instruktörer. De kommer peppa dig i form. Vad väntar DU på?

Kommentera