Nikon & annat

Dagarna rullar på! Förbereder mig för nästa veckas föreläsningar för dom som stöttat mig och gjorde Mount Everestexpeditionen möjlig i försommras.

Det ska bli kul och det är som vanligt lite pirr i magen. Pirret är bara bra. Jag har även varit i kontakt med Tyresö kommun om en föreläsningslokal. Jag har fått en tid i biografen Forellen och innan allt är helt klart så sliter jag med en plan på hur jag ska kunna nå ut till dom intresserade. Inte så kul att stå i en tom lokal!

Men det händer mycket på dagarna. Jag söker jobb som en tok. Sliter med det mesta som vanligt. Hem, barn, mat, hund, kanin, träning, jobbansökningar, möten också ska man hinna med att slappa med hela familjen. Slappandet kommer sist efter att man hunnit med allt och då får man inte glömma ungarnas aktiviteter.


Idag tog jag mig friheten att åka och titta Mattias Klums föredrag inne på den gamla Scandbigrafen på Drottninggatan mitt inne i centrala Stockholm. Arrangör var Nikon och det var trevligt och intressant.

Kvällen ägnats åt mailande kors och tvärs land och rike runt. Får se i morgon om det skramlat in svar i mailboxen.

På måndag efter helgen kommer jag att tokchocka kroppen med nystart av BOOTCAMP hos Armyfitness.se. Jag kommer att hålla till i Årstaviken tidigt på morgorna. Ska bli skitkul! Men jobbigt till en början, men efter ett tag så vänjer sig kroppen och man orkar mer, mycket mer än man tror och kan utöka med fler egna träningspass på kvällarna. Jag verkligen längtar efter att vara igång ordentligt igen.

Man mår bra av en spark i röven för att komma både framåt och uppåt! Glöm aldrig att vem som helst kan höja sin lägsta nivå! Börja nu på måndag du med! Gå in på Armyfitness.se och anmäl dig! Bor du i Tyresö kan du/ni samåka med mig! Kör i vind! /Pierre

Kommentera