Eyeworks.tv

Uppe med tuppen denna Farsdag! Helt otroligt att vara först uppe denna morgon och få sätta på kaffebryggaren. Men klart skönt att få sätta sig i soffan och avnjuta morgonkaffet till ljudet av regn mot uterumstaket och titta på morgonsoffan på TV. Frugan hade dock varit uppe ännu tidigare och rastat hunden medan jag sov som en stock.

Dagen hade ett eftermiddagsmöte inbokat denna sköna Söndagseftermiddag. Jag hade ett slags pirr i magen inför dagens möte. Men inte så det kändes jobbigt eller så, bara ett skönt pirr att något ska inträffa. Men just nu var det ännu lång tid kvar till mötet.

Jag han sticka ut på en lite längre runda med Tyson, familjens lille varg och gulleplutt! Han är sååå älskad av alla och äger fett som ungarna säger. I morse hade han ingenting emot att ge sig ut. Kanske kände Tyson av den varma höstluften. Vi var ute och knatade i dryga timmen och ena tvillingtjejen var med och lekte. Däremot tyckte hon att jag gick för långt och att det var en gnutta jobbigt. Hm, mycket datasittande eller? Tänkte jag och körde på. Rundan var till allas belåtenhet väl hemma igen. Tyson käkade snabbt och duschades av och därefter gick han in i sin lilla koja för att sova. Jag var lite avis, kände också att det vore skönt att få ta en powernap!


Grannens Rhoderendron i höstskrud!

Röjde och fixade lite och han en snabb sväng till ica medan Tyson sov. Vi käkade lunch och firade farsdag mycket enkelt och trevligt. Sedan var det dags för mötet jag sett fram emot. Vi hembesök av eyeworks.tv som varade i några timmar. Jag blev intervjuad och fick berätta om mig, kost, motion, barncancerfonden, Everestexpedition och om mina framtida äventyrsplaner och en hel del annat. Barnen visade runt i huset och sedan lagade vi mat med mera… Jag tyckte att hela besöket, snacket och filmandet gick bra. Det är inget som ska sändas någonstans. Men planer smids och det känns bra! Hoppas eyeworks blev nöjda och att våra vägar möts lite längre fram på livets väg i någonting bra!

Nu laddar jag för morgondagens nystart av “BOOTCAMP” i Årstaviken med Armyfitness.se. Jag ska alltså chocka kroppen med att kliva ur sängen senast klockan 5 för att vara på plats i Årstaviken klockan 06:15. Ska bli skönt att köra så det ryker igen! Då blir mina egna träningspass grädde på moset!

Fridens vänner!

Kommentera