Föredrag och lite minnen

Har haft en jävulsk träningsvärk! Sedan nystarten av BOOTCAMP! Har vilat från träning i några dagar och även vilat från bloggandet. Har ledsnat lite på att allt är så enformigt. Vill inte servera er läsare samma bilder från samma rundor och samma stock så jag tog helt enkelt lite ledigt från bloggen.

Jag har dock inte varit lat och legat och pillat navelludd och stirrat i taket eller på TV, ha ha. Har jagat jobb, slipat på mitt föredrag och har ändrat och donat. Bytt bilder och lagt till med mera. Har även varit ute och träffat sponsorer, tränat och kört tre föredrag den här veckan. Sista föredraget satt som en smeck! Kände mig riktigt nöjd! Men som jag brukar säga, man alltid höja sin lägsta nivå oavsett vad det gäller.

Tyson den lille vargen eller rättare sagt familjens lilla hund har nu växt till sig. Tyson har blivit starkare och tuffare. Var ute med honom i lite tuffare terräng vilket han gillade. Han är grymt lydig och duktig. verkar som det stämmer att Yorkshireterrierna är skitsmarta! Tyson är i alla fall en begåvad hund.

Idag hade jag besök av Anders Stävhag en äventyrare som är bosatt i Jämtland och ska ta sig an Mount Everest 2011 från Nordsidan. Jag hämtade upp honom på Stockholm central vid lunch sedan for vi iväg och käkade lunch i Tyresö centrum för att sedan snacka i ett gäng timmar om Mount Everest och en massa annat på mitt kontor. Det var riktigt trevligt. Ja, jag tyckte mötet gav Toppresultat! Jag fick även hans nya bok om Pilgrimsvandring signerad, vilket gladde mig mycket. Ska bli kul att läsa den. Vi pratade mycket och såklart extra mycket om Everest. Jag stöttar och hjälper honom så mycket jag kan med min erfarenhet från min Everestexpedition i våras.

Har även fått två föredragsbokningar till i december vilket glädjer mig. Bra om det rullar på i någon månad med bokningar. Jag har dock inga större förväntningar då man är okänd och nybörjare på området. Men skam den som ger sig! “Drömmen om Everest” är en spännade story jag berättar. Har fått bra feedback hitentills vilket glädjer mig. Har även fått nyttig och konstruktiv feedback vilket jag lapar i mig.

Jag har inte fotat något på några dagar så jag bjuder på en lånad bild från Aftonbladet på två GOA inspiratörer! Nämligen Göran Kropp & Ola Skinnarmo! Lägger ut min limrick som jag kom två med i en limricktävling där man kunde vinna en plats att få följa med att hämta upp Ola Skinnarmo på Nordpolen under Nordpolsexpeditionen 2000 som Göran Kropp var med på då han förfrös sin tumme.

Så här gick min limrick:
På Nordpolens kondis i Vara
beslöt Ola och Göran att fara
till jordklotets topp
svalka själar och Kropp
Åtminstone en tumme bara

Jag kom bra överens med Olas kompis som ringde upp mig och erbjöd mig att få följa med att hämta upp Ola fast jag bara blev tvåa. Men det kunde jag inte tyvärr. Vi hade fullt upp med våra tvillingtjejer vid tidpunkten.

Inom kort kommer ny agenda för nya äventyr! Var så säker! Nä, nu är det dags för bingen!

/Pierre

Kommentera