Mitt i!

Hej, jag har börjat träna med Armyfitness.se igen. I måndags var det full gas, jag menar verkligen full gas! Ben hette instruktören och träningspasset innan frukost gick i löpningens tecken. Shitt vad vi fick springa. Mycket idioten blev det he he! Mycket backe och mycket annat där Ben manade på med orden faster faster FASTER!!

Jag gjorde misstaget man aldrig ska göra. Kommentera aldrig någonting och säg för böveln inte att det är jobbigt! När vi hade kört i dryga timmen var jag en gnutta sliten och vi sprang idioten i en skitjobbig seg backe. Då sa jag att det var lite jobbigt! Ben kontrade blixtsnabbt med att han hade i uppdrag att köra extra hårt med mig! Ha ha, det är kärlek det! Jo, jag är väl pervers nog att även gilla det, he he. Det är alltid lika skönt att komma hem och få duscha och ta den där första goda koppen kaffe och sträcka ut i soffan en stund innan det är dags för obligatoriska timmen i skogen med den lille vargen.

För övrigt upprepar jag vardagen med jobbansökningar, pillar på min kommande föreläsning och åker på diverse möten. Räddar hårddiskar som aldrig verkar sluta att vilja dö. I går tog livet slut för familjens kära kanin Pontus. Pontus skulle bli åtta år till våren men hade uppnått en ansenlig ålder för att vara kanin och insjuknade hastigt och lustigt. Vi åkte till vetrinären igår vid lunchtid och lösningen blev avlivning. Det var levande ljus och en fin tillställning hos vetrinären. Ungarna var jätteledsna såklart och hunden undrade nog vart kaninen tog vägen. Ja, det händer en massa saker hela tiden hos familjen Näsman.


Pontus då det begav sig! 🙂

Idag var det busväder när jag vaknade och Tyson den lille vargen tyckte det var spännade att jaga snöyran. Jag fick ta en lita kortare runda då han såg misstänkt frysen ut. Vi körde lite backe för att hålla flåset uppe, ha ha.

Tvillingtjejerna fick komma hem lite tidigare från skolan idag för att medverka i en tidningsintervju om mitt Everestäventyr. Lokaltidningen Mitt i Tyresö kom på besök till mitt lilla hobbykontor där jag har all utrustning med mera. Kontoret funkar som min oas i tillvaron och är en trevlig lokal att möta kompisar i och planera framtida expeditioner och äventyr.

Jag tyckte att intervjun gick riktigt bra och ungarna var exemplariska:-) Nu är det dags för att sova då nästa Armyfitness pass börjar klockan 06:15 inne vid Årstaviken. Måste sålunda hoppa ur bingen klockan 5. Ska bli spännade att se hur trafiken flyter:-)

Ikväll bjuder jag på ett Youtubeklipp som kan inspirera.

Fridens! /Pierre

Kommentera