Påt igen!

Då var dagens träningspass lagt till handlingarna. Fasiken vad trött och sliten jag var när väckarklockan ringde klockan 5. Bara att masa sig ur bingen! Gick ut i köket där jag hängt fram träningskläderna. Klädde på mig lite motvilligt när jag såg snöyran utanför köksfönstret. Dock var det bara tre minusgrader. Det är inte så kallt men vinden gör sitt också. Jo, det är nog lite kallt när jag ser hur det ryker snörök från hustaken mitt emot. Jag tänkte att idag får jag ta min specialnätbrynja från OR (Outdoor Research) som första lager sedan en långärmad svartwool och på den en tunn vindjacka som toppas med Armyfitness.se t-shirt. På fötterna blev det Icebug med höga skaft.

När jag käkat blev det en lugn biltur in till Årstaviken i snöyran. På vägen låg det snödrivor av blåsten eftersom plogbilen inte hunnit ut och gjort sitt jobb.


Precis glidit in på parkeringen vid Årstaviken.

Väl framme var det bra uppslutning och tro på fan! Instruktören hade bara t-shirt och hanskar!!! -3 och blåsig snöyra 🙂 Står instruktören i t-shirt så räkna med att det blir tufft! Vi körde så svetten sprutade idag också. Mycket intervall, löpning och morgonen i ära så fick vi praktisera alla tänkbara sätt att bära sin kompis på. Det var tungt riktigt tungt, men ack så skönt! Det är alltid lika skönt när man kämpat sig igenom träningspasset. All heder åt våra mycket duktiga instruktörer. Man lär sig nya övningar hela tiden och dessa kan man praktisera vart som helst. Kollektiv träning när den är som bäst!

Fridens! /Pierre

Kommentera