Nedräkning till Lördag (4:e Dec)

Ja, tiden rasslar och jag stretar inte emot! Nedräkningen är igång och på Lördag kommer jag att hålla ett föredrag om mitt livs äventyr. Föredraget har rubriken “Drömmen om Everest” och jag kommer att hålla till i biografen FORELLEN i Tyresö centrum. Mer info och biljettbokning finns här om du klickar på “Föredrag 4 December“.

Jag har gjort mitt bästa för att få till detta och tackar Tyresö kommun för all hjälp hitentills. Hjälp nu till att fylla hela biografen för att göra detta till en minnesvärd eftermiddag innan jul. Det är såklart jättekul för mig att ha en publik att prata till och mycket bra för barncancerfonden som får hela 20% av vinsten 🙂 Det är en bra och annorlunda story jag berättar och det blir mycket bilder från äventyret. Jag hoppas kunna leverera en laddning inspiration till dom som kommer och lyssnar.

Bilden är från dagens Metro. Hoppas folk ser annonsen och ser till att det blir en minnesvärd Lördaseftermiddag den 4:e december. Jag vill komma och fixar en biljett med en gång!

Fridens och väl mött!
/Pierre Näsman

0 Replies to “Nedräkning till Lördag (4:e Dec)”

Kommentera