Redan dags!!

Halloj! Shitt vad tiden går. Jag har varit lite dålig på att uppdatera. Dagarna rusar på och jag har tränat, sorterat bilder och farit runt som skottspoling. Jag hittade på 72 gigabite bilder som jag trodde var förlorade för gott. Först trodde jag det rörde sig om 50 gigabite… Mycket jobb att sortera med andra ord.

Har inte kunnat vara ute på så långa turer med Tyson eftersom han är så frusen av sig. Jag hade beställt en grymming varm camo-parka till honom, men den var för liten så jag fick skicka tillbaka den. Hade hoppats på den nya parkan idag men icke. Vi ska snart vara igång igen och scanna av skogen tillsammans.

För övrigt har jag haft fullt upp med att fixa runt omkring mitt föredrag på bigrafen Forellen. Forellen ligger här i Tyresö centrum. Det är i morgon Lördag klockan 14. Idag har jag hämtat nycklar på kommunen till lokalen och fixat med rekvisitan. Det är en del kvara att göra på kontoret i morgonförmiddag innan jag kan köra grejorna till Forellen. För er som vill komma finns det biljetter kvar att köpa vid bion i morgon. Alla är väldans välkomna! Jag kommer att berätta hur jag drivit “Drömmen om Everest” i projektform och om händelser ur livet med mera. Händelser som präglat mig till den jag är idag. Drivkrafter och hur jag sätter mål! Ja det blir en hel del och mycket bilder.

Addnature.com har skänkt mig fem pannlampor som jag lottar ut efter föredraget. Mer info om föredraget hittar ni i menyn till höger under rubriken “Föredrag 4 December”. Väl mött!


En mäktig syn! Everest domnierar i bakgrunden men sin gigantiska plym.


Uggla rockar fett! Hoppas jag kan leverera i morgon och allt funkar som det ska.


Frälsarkrans ska vi slippa i morgon!

Fridens! /Pierre

Kommentera