Föredraget till handlingarna

Sov som en stock inatt! Vaknade klockan 08:30 och tyckte att jag hade huuuuur mycket tid som helst att hinna med dagens program. Mitt stora föredrag i biografen Forellen skulle ske idag. Som jag laddat och fixat så var det äntligen dags. Åt frukost knallade till Ica klockan 9 i morse för att köpa lite frukost juice till familjen samt för att ta ut några hundralappar till kidsen som skulle köpa julklappar. So far so good!

Fikade i lugn och ro för att sedan åka till Addnature och hämta de resterande biljetterna. Jäklar vad tiden försvann sedan jag hämtat biljetterna. På kontoret stressade jag med att packa ner dom sista pinalerna och så hade jag glömt att klippa till en kort filmsnutt från Everest. Med andra ord fixade jag filmklippet blixtsnabbt och bytte även ut några bilder och deletade några bilder för evigt. Sparade och tankade ner allt nytt på Mac:en. Telefonen ringde stup i ett och det var brådis att hinna hit och dit.

Lastade bilen med all utrustning och åkte hem tvättade av mig och fyllde bilen med hela Näsman gänget. Presentationen skulle börja klockan 14 och jag var där typ 13:20… Packade upp allt och organiserade mig snabbt i biografen. Teknikern kom samtidigt eller typ en millisekund efter mig och ursäktade sig för att han var sen…

Kände mig lite som spanjoren i Fowlty Tower med John Gleese. Killen som gör allt… Jag riggade och samtidigt drog jag upp mina rollups, monterade projektorn samtidigt som teknikern testade ljudet i mitt headset. Ja, jag tog emot folk samtidigt…

Blev lite försenad. Kom ändå igång riktigt bra. Dock insåg jag till mitt förtret efter ett tag att jag startat fel presentation. Körde på som vanligt. Det slutade bra trots allt för dom som lyssnade visste ju inte att jag ändrat i presentationen tagit bort bilder och lagt till en del nytt. Jag hade även fixat med ljudet. Jag skulle hinna prata innan ljudet och ljudet skulle komma efter ett musklick. Nu kom ljudet på en gång.

Trots allt gick det fantastiskt bra! Det är i vart fall min uppfattning av feedbacken hittentils. Är även nöjd med uppslutningen.

Nu blir det ett glas vin med bekanta att smälta alla intryck!

Nästa stora föredrag kanske blir på Vildmarksmässan men då med rätt presentation 😉

Fridens! /pierre

0 Replies to “Föredraget till handlingarna”

  1. Tack för en härlig ‘resa’ på din föreläsnig. Jätte spännande och höra din historia. Din träning med Armyfittnes låter skit kul. Jag hade dom i nacken under Tjurruset tidigare i år… Dom var verkligen duktiga på att hetsa varandra. Håller tummarna att du får till det med Everest 2012. Mvh Mikael Waldenvik Storvreta

Kommentera