Snön faller!

Har varit dålig på att uppdatera bloggen på grund av att jag helt enkelt har tappat lusten. Tiden går vansinnigt fort och det är mycket som ska hinnas med innan jul. Möten hit och dit om skola, barn och att välja gymnasium med mera. Jag har missat en del saker på grund av bortslarvade papper vilket suger hårt. Har haft det lite rörigt helt enkelt. Nu har jag röjt upp lite i röran och hoppas på att få saker och ting på plats.

Dock har jag varit desto duktigare på att träna och ge inspirations föredrag på skolor. Det är inget man blir fet på men det är riktigt kul att prata om livet och om att sätta mål. Det intressanta är framför allt hur man kan möjliggöra det som kan tyckas vara omöjligt. Om hur man gör en plan för att uppnå till exempel ett högt mål i livet. Men också om hur man kan jobba med att höja sin lägsta nivå. Barn och tonåringar är spontana och har mycket funderingar och bra frågor. Hoppas bara att jag kunnat svara lika bra som dom hade frågor 🙂

I morse var jag och hälsade på Dalskolan här i Tyresö och höll ett föredrag i gympasalen för högstadiet. Vilket var riktigt kul.


Bilden togs precis innan barnen kom in i lokalen. Allt var toppen förutom att filmduken var som lite liten i denna stora gympasal.

Av feedbacken från lärare och barn var det mycket lyckat. Som vanligt lapar man i sig berömmet med hull och hår 😉 Men man är desto mer självkritisk. Jag är nöjd och tycker att jag växer med uppgiften och att det går åt rätt håll. Vilket är som det borde vara enligt principen “träning ger färdighet”.

När jag skulle packa ihop hade ovädret kommit till Tyresö och det var inte så kul för den lille vargen, Tyson. Jag tog en promenad med honom och han blev som ett litet snöklot. All yrsnö fastnade i pälsen på honom och han tyckte till slut att det inte var något kul att gå. Tassarna var fulla med snöklumpar så jag fick duscha Tyson i ljummet vatten vilket han gillade. När jag torkat av tassarna och magen på honom fick han tokspelet och sprang som en tok fram och tillbaka i rummen och sladdade i svängarna.


Bilden tog jag ut genom fönstret i köket. Snön smälter mot fönstret.

För övrigt kör jag på med Armyfitness.se tre dagar i veckan på tidiga mornar, klockan 06:15 kör vi gång i Årstaviken. Jag är inne i en skitjobbig träningsfas. Har inte kommit igång ordenligt och har svårt att motivera mig när jag vaknar klockan 5. Men då tar jag fram diciplinen och kör på. Efter varje pass blir man så jäkla nöjd och längtar till nästa 🙂 Efter nyår ska jag höja ribban och slita “hund”, ha ha… Det ska bli mer träning av en speciell anledning och formen ska slipas från dagens kolbit till en diamant. Ska även presentera en ny agenda på kommade äventyr!

Fridens! /Pierre

Kommentera