Årets sista föredrag till handlingarna

Huvudet är fullt av funderingar på allt möjligt mellan himmel och jord! Jag har kämpat på med inspirationsföredrag som har rubriken “Drömmen om Everest”. Det har gått jättebra av feedbacken jag fått direkt eller via mail och även på SMS. Det har varit jäkligt kul få chansen att verka på skolor och känna glädje över att man faktiskt kan inspirera och påverka barnen på ett positivt sätt.

Idag var jag inne i Stockholm city och höll årets sista inspirationsföredrag hos en av mina sponsorer plus några samarbetspartner till dom. Hade även med Robin Trygg (se länk i högerkolumnen) en kille som ska klättra Everest via sydsidan i vår. Vi har haft kontakt via mail sedan några år tillbaka om klättring i Anderna och nu om Everest. Jag bjöd in Robin och hans bror till mitt kontor för att prata och delge honom mina erfarenheter från i våras. Vi pratade logistik, packning, utrustning, försäkringar, BC Tunna, Cargo med mera… Vi kom bra överens och idag fick Robin följa med mig om han hade lust för att få höra min story. Idag var det alltså sista föredraget för i år och det gick jättebra kan jag nog säga utan att överdriva. Det gick lätt och jag fick bra flyt. Hade även lagt till och tagit bort en del sedan sist i presentationen. Publiken var med och det blev bra frågor och förhoppningsvis bra svar. Stämmningen var lättsam och trevlig och när jag var klar hade jag min sponsor klar för nästa expedition 🙂 Fick även minst en ny sponsor! Sådär i bara farten, spontant vilket glädjer mig och inte minst är jag superglad då en sa att han ska sätta in en 1000 lapp till barncancerfonden “Barn ska inte dö i cancer!” Personen han knappt säga klart föränns nästa person sa att han skulle messa in 5000 till min insamling “Barn ska inte dö i cancer!” Bättre julklapp kan jag och barncancerfonden inte önska oss. En bra avrundning av föredraget kan man säga. Nu ska det tränas i mellandagarna och njutas av Julen!


Väl hemma igen! Grymt mycket snö!

Jo, jag sliter även med att hitta ett nytt bra och spännde jobb eller ett vettigt konsultuppdrag. Jag har sökt några jobb idag och hoppas finna något jag kan försörja mig och familjen på. Mitt företagande är än så länge på hobbybas. Men man vet aldrig! Det kan ju lossna snart. Men nu är det tufft och lite tungt. Men jag kämpar på! Det måste helt enkelt gå!

God Jul alla läsare!
/Pierre

0 Replies to “Årets sista föredrag till handlingarna”

Kommentera