Dags igen…

Har inte uppdaterat på ett tag. Dock går livet på högtryck varje dag ändå. Har haft en svacka och inte haft lust att skriva samma sak varje dag. Träning, promenad och så vidare. Vissa saker vill man inte skriva om. I alla fall har Jul och nyår passerat. Så jag vill önska alla läsare en riktigt god fortsättning på det nya spännade året 2011.

Jag och den lille vargen Tyson har kört på regelbundet med hund promenader och hundträning. Rundorna har utökats och Tyson har blivit starkare liksom jag. Jag åkte på värsta influensan innan och en vecka in på nya året. Blev bara trött och seg. Så under den tiden blev det bara hundpromenader. Nu har jag dock kravlat ur vaken och både börjat träna och jobba på konsultbasis. Jag söker fortfarande ett drömjobb och letar med ljus och lykta. Har hittat drömjobbet och har sökt det. Hoppas på återhörande och hoppas på anställningsintervju inom kort.

Träningen har påbörjats för Everest 2012 och idag hade jag besök av P4 Radio Gotland på mitt kontor här Tyresö. Det var ett mycket trivsamt och roligt besök. Allt som sades spelades in och ska i veckan redigeras och förhoppningsvis sändas i ett heltimmes program. Jag fick i uppgift att skicka bilder och spellista på max tio låtar. Jag har suttit ikväll och silat fram en del låtar och de flesta låtar som kommer att spelas har påverkat mig mycket och kanske är en del av det som präglat mig till den jag är idag. 🙂


På bilden är det Johannes Hallbom (SR P4 ) och lilla jag.

Under dagen har även ett större gig av föredrag runnit in 🙂

Simma lungt!
/Pierre

Kommentera