Full fart framåt & uppåt!

Har fullt upp med mitt hundliv, ha ha! Skojar bara. Tycker det är lite tråkigt att det inte blivit någon bra is att åka skridskor på. Saknar verkligen långfärsåkningen på våra normalt fina isar.

Har börjat träna regelbundet och lägger stor vikt vid kosten. Känner att jag fettat på mig sedan hemkomsten från Mount Everest den 3:e Juni 2010. Semester, återacklamatisering, blivit lite slö och fått en kula som pekar i färdriktiningen. Det betyder att det är dags att börja jobba. Jobba på riktigt, söker jobb med ljus och lykta. Att även jobba med kropp och själ, stenhårt! Ja, nu gäller det att utnyttja all erfarenhet jag samlat på mig under åren och göra allt bättre. Men det är jobbigt att vara 45 år och att hitta motivation till att underkasta sig ett fruktansvärt hårt arbete med sena kvällar ute i skogen. För det mesta helt själv till ljuset av min pannlampa. Jag har gjort det förr och nu har jag bestämt mig för att ge mig en chans till! Det vill säga om jag lyckas med att få sponsorer eller vinna på lotto! En chans till att få åtnjuta utsikten av världens högsta berg 2012. Mount Everest med sina 8850 meter över havet lockar och inspirerar mig till att underkasta mig allt slit och hårt arbete som krävs.

Jag kör på med insamlingen till Barncancerfonden och kommer antagligen att vara angagerad för detta så länge jag lever. Det känns bra och helt rätt. Brinner enormt för att inspirera barn att man kan göra så mycket mer än man tror, med lite jävlar anamma! Har föreläst för barn på skolor och feedbacken har varit enorm. Både från barn och lärare vilket även inspirerar mig. Ett bra utbyte alltså.

Har några inbokade inspirationsfördrag som jag ser fram emot att få köra. Varje föredrag är en ny utmaning. Man får fila lite på varje presentation och det är bara bra.

Häromdagen tackade jag ja till att vara föredragshållare till ett frukostmöte för 350 pers i skåne. Allt i Bengt Nilsson anda och givetvis för Barncancerfonden! Bifogar ett inisiativ av Bengt Nilssons tidigare arrangagemang: Glädjen i centrum!

I Fredags (14/1) fick jag besök av P4 Radio Gotlands Johannes Hallbom på mitt kontor här i Tyresö. Han gjorde en intervju och har klippt ihop ett entimmes radioprogram om mitt livs äventyr och till detta fick jag äran att göra låtlistan. Radioprogrammet sänds i sin helhet i morgon förmiddag i “P4 Gotland i programmet “Förmiddag” med start klockan 10:03.

Det händer mycket varje dag och den lille vargen “Tyson” växer. Han har hunnit bli sex månader och vi tar minst två långrundor om dagen. Han orkar mer och är stark.

Jag ser även fram emot BOOT CAMP start i slutet av Januari. Har nu även några kompisar som ska klättra Mount Everest som jag kommer att följa minut för minut eller i vart fall så ofta dom skickar info. Det ska bli spännade och det är såklart även trist att inte kunna vara med.

Ja, jag får helt enkelt jaga sponsorer och kämpa på som bara den. Se framåt och uppåt. 🙂

Dom tre personer som jag känner och som är på väg till Mount Everest har egna bloggar. Jag har länkat till dom i min högerspalt om ni vill följa dom. Dom är:

  • Anneli Pompe, utan syrgas Everest Nordsida.
  • Anders Stävhag, Everest Nordsida.
  • Robin Trygg, Everest Nordsida.

    Dags för bingen! Nu kör vi ett varv till!
    Fridens! /Pierre Näsman

  • Kommentera