Fick ett mail

Dagen har varit Toppen! Dock har jag varit trött då jag insett att fakturor som skulle varit betalda 22:a december fortfarande inte betalats av kunder. Absurt och jobbigt då man är liten egenföretagare och mån om de få kronor som måste komma in för att hålla mig och min familj samt mina kostnader på ett sätt som även gagnar dom som jag måste betala.

Dagens höjdpunkt var då jag fick ett mail från Frida Öhrn i bandet Oh Laura. Hon tyckte radioprogrammet var fint. Jag hade valt att spela “Release me” en av de sex låtar jag hade valt i mellan allt prat i radioprogrammet Förmiddag i P4 Radio Gotland där jag var i fokus.

Kvällen är soft och hela familjen kollar på Lets Dance!

Kolla in Frida Öhrn när hon framför Release me på SVT:s Allsång på Skansen.

Fridens! /Pierre

Kommentera