Tyreömagasinet följer upp Everestexpeditionen

Har ägnat dagen åt arbetsförmedlingen, hundpromenader och produktfoto.

På eftermiddagen har jag samtalat med Anders Stävhag om hans Everestsatsning från Nordsidan nu i vår. Numera har det blivit många långa och trevliga samtal där vi peppar varandra på alla sätt och vis. Men det är inte helt okomplicerat att få till allt som hör till en Everestexpedition.

I högerspalten finner ni länk till Anders blogg där ni kan följa hans vardag med allt som ingår i det tuffa arbetet med att få allt på plats utöver de vanliga vardagsbestyren.

Lyssnade även på P3 i eftermiddag där Robin Trygg levererade en bra intervju om sin Everestsatsning från Everest Sydsida. Länk till hans bergsklättrarblogg hos TV4 hittar ni också här i högerkolumnen.

Efter lite Facebookande och surfande i cyber rymden kikade jag in på Tyresö Magasinets hemsida och idag kom det nya och första nummret för 2011 ut. I Tyresö Magasinet finns en artikel om min Everestsatsning i våras som en uppföljning till artikeln som dom gjorde strax innan jag åkte iväg på mitt livs äventyr.

Klicka här eller på bilden så kommer ni till tidningen som är i PDF format.

Nu kaffe! Fridens!
/Pierre

Kommentera