Livet är inte Lets Dance.

Tid är det enda vi har! Det som skiljer oss från varandra är hur vi väljer att prioritera tiden. En klick av oss lever i dåtid, ältar hur det var förr också vidare. En klick pratar bara om allt som ska hända i framtiden och den sista lilla klicken försöker leva i nuet! Carpe Diem = Fånga dagen! Inte helt lätt, men det är något jag försöker. Varför skjuta på något jag kan göra nu?

Sedan sista uppdateringen har det rullat in några nya sponsor/samarbetspartner och några nya föredrag. Ett av föredragen är en riktig utmaning. Jag ska inspirera dryga 100 chefer…

Filar även på ett event för att dra in pengar till Barncancerfonden och det känns riktigt bra och gensvaret har varit TOPP! Vilket även inspirerar mig. Jag är helt enkelt taggad och förberedelserna börjar efter helgen. Kanske släpper jag all info på Vildmarksmässan om allt är klart tills dess.

I samarbete med Addnature har vi tagit fram en fleecetröja från Mountain Hardwear. På tröjans bröst är nya Everestloggan tillsammans med Addnatureloggan. Tröjan kostar inget extra för märkena, men för varje såld går 50 kronor till Barncancerfonden. Inte dumt inte dumt utan mycket bra!

Köp en direkt! Klicka på bilden så kommer du till shoppen. Det är en begränsad upplaga just nu.

Nu är det dags att sova! I morgon syns vi i Hammabybacken klockan 10 och tränar. Det är INTE som Lets Dance! Ingen dömmer dig ingen gnäller över träningsvärk utan vi kör så det ryker efter bästa förmåga!
Väl mött!

Fridens! /Pierre

0 Replies to “Livet är inte Lets Dance.”

 1. Hej Pierre!
  Du har så rätt! Varför skjuta upp saker?
  MEN har man som jag varit “utbränd” ser man det som litet lyx att FÅ skjuta upp saker!
  Det blir som en utmaning men det får inte bli nån vana…*ler*
  Förr skulle allt ske NU eller helst “igår”

  Vad spännande det låter med föredraget för cheferna. Hoppas det går bra!

  Tröjan är fin men det är väl herrstorlekar ?
  Skulle vilja ha en men är osäker på storleken.

  Ha det bra i backen! Kör så det ryker!
  Det är ju väldigt kallt MEN sol!

  Hälsning // Lena H

Kommentera