Femte paret ut…

Addnature är min stöttepelare när det gäller utrustning. Efter morgonens efterbesiktning av Chevan som gick galant åkte jag hemåt. I bilen låg en paketuthämtningsblankett som jag fick igår men inte hann hämta ut. Nu passade jag på att stanna till vid uthämtningsstället i Tyresö. Det var mitt femte par Icebug, speciella skor med stålpiggar under sulan. Grymma och sköna. På söndag planerar jag att köra ett långpass på minst 15 kilometer ute i Tyresta Nationalpark. Med dessa dobbar kan man hålla lite högre fart på berghäll, träspångar och inte minst få ett bra grepp på alla trädrötter.

30_Okt_2009_01
Bilprovningen i morse.
30_Okt_2009_06
Paketet...
30_Okt_2009_07
ICEBUG! Kolla dobbarna...

0 Replies to “Femte paret ut…”

  1. Hallo!

    Vad gör du med dina Isebugg kängor??

    Mina är inne på tredje sesången nu och ser fortfarande ut som nya
    trotts att jag gåt och joggat ett antal mil i dom varje år…

    //Anders

Kommentera