SPIN of HOPE & Sponsring

Jag har en liten “SHOP” som är ansluten till mitt Paypalkonto. När jag satt och klickade runt på Paypalkontot och fastnade på knapptillverkningen för olika köpalternativ. Slog det mig att varför inte göra två knappar? Snilleblixten hade slagit ner och jag kunde inte bärga mig från att förenkla eller skapa ytterligare en möjlighet för folk och företag att på ett enkelt sätt ansluta sig som sponsor till Mount Everestexpedition 2012.

I högerkolumnen finns nu tre länkar om sponsring. Den första heter “Sponsring” den andra heter “Företagsponsring” och den tredje är för privatpersoner som vill bidra med någon peng och heter “Privatsponsring“.

Jag ska fila på alla texterna och uppdatera bloggens infosidor. På Tisdag som kommer ska jag träffa företaget som håller på med min nya hemsida 2everest.com ska bli riktigt kul att få upp en ny sida inom kort.

På dagens agenda står det långpromenad i skogen och vila. I morgon (26/3) är det dags för SPIN of Hope. Där lag Toppresultat kommer köra på utav helsike nere hos Friskis och svettis som ligger i C3L här i Tyresö. Mitt första spinpass blir mellan klockan 9-11 sedan bränner jag av ett föredrag klockan 12 i en gympasal i samma byggnad. Ni som vill komma och lyssna är hjärligt välkomna!

Väl mött!
/Pierre

0 Replies to “SPIN of HOPE & Sponsring”

Kommentera