Spin of Hope & vårprommis

Igår körde lag Toppresultat 12 timmar spinning till förmån för Barncancerfonden. Först vill jag tacka mina lagkamrater Camilla Kjäll, Cent Scűler och Anders Körling för en supertrevlig dag på Friskis & Svettis. Vi fyra höll igång en spinninghoj i 12 timmar. Det var kul och svettigt och en rejäl spark i baken på mig själv. Visst är jag nöjd och tycker att jag genomförde tre spinningtimmar på ett okay sätt. Hade kunnat vara bättre förberedd och vassare i dom stående positionerna som kallas tvåan och trean:-) Det var två år sedan jag körde ett spinningpass sist.


Camilla Kjäll nöjde sig inte med att köra två spinningtimmar för lag Toppresultat utan dammade även av några pass som spinningledare. Grymt jobbat! Det bästa med SPIN of Hope är att detta evenamang drog in över 1 000 000 kronor till Barncancerfonden. Min lilla träningsvärk är ingenting mot den värk och smärta dom cancersjuka barnen och deras familjer måste gå igenom.

Jag körde två pass på raken och däremellan han jag med att testa roddmaskinen som ska bli min bästa kompis under april månad sedan hoppas jag kunna ro i en sjö innan det blir dags för havet.


Jag höll även ett föredrag om “Drömmen om Everest” och så blev det en snabblunch med Anders. Vi tog en sväng förbi mitt kontor för att lämna projektorn, skyltdockan och en del annat.

Lite senare var det dags att spinna vidare med tredje passet för dagen och det var riktigt skönt att komma hem till familjen och god mat & dryck. Somnade ovaggad klockan 23.

I morse blev det en lugn förmiddag med frukost till en av frukostsofforna på TV:n.


Tommy Hiller och jag tog våran gemensamma förmiddagsprommis med hundarna som vanligt. På bilden går vi över Albysjöns grymt tjocka blanka is.


Hudarna kutade runt som dom vore tokiga. Tyson kunde inte bärga sig av lycka när han tokspang mot mig och Tommy. Han såg lite chockad ut när han försökte stanna utan att hejdarna funkade. Vilket slutade med att han fick Tommy obalans…


En close up på bilden ovan. 😉


Vi kikar in i viken mot Nyfors. Man ser hur isen käkas upp av forsen längre in vid byggnaden när man passerar där dagligen.


Vi knatar förbi Rundemars hästgård på isen och upp i skogen längst inne i viken. Vilken härlig dag.


Uppe i skogen med Rundemars hästgård i bakgrunden.


Tommy framför Rundemars hästgård vid den numera väldokumenterade “Albysjön runt” skylten…


Efter en stunde irrande bestämmer vi oss för att ta sikte på “Höjden” och knatar genom skogen på ganska kuperad terräng.


Vi träffar några bekanta vid Uddby gårds ruin och stannar till och pratar och ser två vandrare på Sörmlandsleden.

Tommy och jag har snart knatat 12 kilometer och väl hemma ska det smaka gott med lunch.


Starx hemma ser jag en skylt att någon ska sälja sin borg. Undrar vem ska flytta?


Jag har lovat min kompis att fixa i ordning hans två döttrars rum. Här är vi på Bauhaus och inhandlar lite grejer.

I skrivande stund har jag precis kommit in efter en drygt 2 kilometer lång prommis med Tyson som nu lagt sig nyduschad och nöjd. Ska nu kasta mig själv i bingen och ser fram emot en ny spännade vecka.

Simma lungt kära vänner!
/Pierre

0 Replies to “Spin of Hope & vårprommis”

Kommentera